Softijs verkopen in jouw branch

Vers getapt ijs voor restaurants

Softijs prijkt steeds vaker op de menukaart in het (hogere) horeca segment. Niet alleen in de cafetaria, maar ook in selfservice restaurants, lunchrooms én bij topchefs kun je tegenwoordig softijs bestellen.

dessert-retauratief

Softijs is een veelzijdig product én eenvoudig te maken. Dat biedt voor jou als horecaondernemer vele voordelen. Met softijs maak je namelijk in een handomdraai heerlijke desserts, terwijl je gasten blijft verrassen. Maak de meest uiteenlopende desserts door softijs te combineren met producten als wafels en pannenkoeken of diverse patisserieproducten. Op die manier serveer je met gemak een luxe dessert.

Doordat het maken van softijs niet ingewikkeld is, kun je het al snel aan je medewerkers overlaten. Is het in de keuken druk? Ook jouw team bij de bar of in de bediening maakt zo een softijs dessert klaar. Zorg voor meer efficiëntie en een extra verrassende menukaart met een softijsmachine in jouw restaurant.

Softijs verkopen in jouw restaurant

Past softijs bij mijn bedrijf?

De verkoop van vers softijs is een goede toevoeging aan vrijwel iedere horecazaak. Het product is namelijk eenvoudig aan te passen op jouw doelgroep. Bij selfservice restaurants zorg je voor meer beleving door je gasten zelf een ijsje te laten maken en decoreren. Heb je een restaurant in het hogere segment? Steeds meer topchefs zetten softijs op hun dessertkaart en maken het af met luxe garneringen en sauzen naar eigen receptuur. Je kunt zelf bepalen op welke manier je jouw softijs presenteert.

Welke softijsmachines zijn geschikt voor restaurants?

Alle softijsmachines van NISSEI zijn te gebruiken in de restauratieve sector, maar de Compact is hiervoor het populairst. Deze softijsmachine heeft een zeer geringe afmeting. Hierdoor past de machine gewoon op je bar of werkblad. Dit biedt de mogelijkheid om snelle desserts te serveren, zonder in te leveren op ruimte.

Ben jij op zoek naar een softijsmachine met een hogere capaciteit? Ook dan biedt NISSEI de uitkomst. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van softijs op jouw menukaart

01

Eenvoudig te bereiden door al je personeel

02

Eindeloos variëren en combineren

03

Hoge marges en rendement

04

Investering is
snel terugverdiend

De perfecte softijsmachine voor elke horecalocatie

Serveer eenvoudige én lekkere desserts, snel bereid door al je medewerkers. Maak warm-koud combinaties of luxe ijscoupes.

Van compacte softijsmachine voor kleine cafés tot grotere machines voor ruimere locaties. Voor elke horecagelegenheid hebben wij een softijsmachine.

Zorg voor extra beleving en laat je klanten zelf een softijsje maken en decoreren. Een leuke ervaring voor jong en oud.

Uitmuntende diners vragen ook om uitmuntende desserts. Combineer softijs met luxe toppings en garneringen en serveer het met originele shakes en cocktails.

Advies op maat

Een NISSEI machine in jouw restaurant?
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over passende softijsmachines voor jouw horecabedrijf.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Advies op maat

De juiste machine voor jouw zaak

Het gemak van NISSEI

De perfecte harmonie tussen machine en softijs

NISSEI staat al jarenlang garant voor hoogwaardige softijsmachines. Wij doen alles zelf: van het ontwerp op de tekentafel tot het installeren en onderhouden van de machine.

Bij NISSEI zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om jouw gebruikservaring nog beter te maken. Door het gebruik van nieuwe technieken en innovatieve oplossingen geniet je van optimaal gebruiksgemak én softijs van de hoogste kwaliteit.